Home
  • Home
  • Jeangu Macrooy – Step Into The Water is Plaat voor je Hoofd

Jeangu Macrooy – Step Into The Water is Plaat voor je Hoofd

5 maart 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Geboren in Suriname, maar verhuisd naar Nederland om hier zijn muzikale carrière voort te zetten. Vrijdag verscheen zijn nieuwe single ‘Step Into The Water’, die we gelijk uitroepen tot nieuwe Plaat voor je Hoofd. Maak kennis met Jeangu Macrooy!

Jeangu Macrooy groeide op in Suriname, waar hij ook een studie aan het conservatorium gevolgd heeft. Toch besluit hij om naar Nederland te verhuizen, en hier zijn muzikale carrière voort te zetten. Producer Perquisite neemt hem op sleeptouw, en bezorgt hem een platencontract bij zijn label Unexpected Records.

In 2016 brengt Jeangu zijn debuut EP ‘Brave Enough’ uit. Met het nummer ‘Gold’ werft hij landelijke bekendheid, wat onder andere een optreden bij De Wereld Draait Door oplevert. Bovendien pikt tv-zender HBO de track ook op: ze gebruiken ‘Gold’ voor een commercial.

2017 kan best weleens een interessant jaar worden voor de jonge singer-songwriter, vermoeden wij. Optredens op Lowlands en North Sea Jazz staan in ieder geval vast op de planning. Zijn debuutalbum komt ook binnenkort uit.

Wij gaan de beste man vast een weekje in de spotlight zetten, met een Plaat voor je Hoofd-notatie voor de nieuwe single ‘Step Into The Water’.

Verder toegevoegd aan onze playlist:

Lorde – Green Light

Sophie Francis – Without You

Vicetone ft. Youngblood Hawke – Landslide

Ivan & The Parazol – Cold & Deep

The Fruitmachine – Hold On Tight

, ,