Home
  • Home
  • Ed Sheeran – Shape Of You op kinderinstrumenten

Ed Sheeran – Shape Of You op kinderinstrumenten

28 februari 2017 Video’s


Ed Sheeran heeft op dit moment twee enorme hits te pakken met ‘Castle On The Hill’ en ‘Shape Of You’. En die laatste kun je ook heel goed spelen op kinderinstrumenten, bewijst Ed samen met Jimmy Fallon!

Shape Of You staat al bijna twee weken aan kop in de hitlijsten, en werd al eerder in een nieuw jasje gestoken. Zo verscheen er vrijdag nog een Major Lazer remix, en maakte Ed Sheeran zelf ook nog een nieuwe versie, met de hulp van rapper Stormzy. Maar de leukste uitvoering komt wat ons betreft van de jongens van The Tonight Show. Samen met Jimmy Fallon en The Roots, huisband van The Tonight Show, speelt Ed z’n track op tamboerijn, xylofoon en rammelbanaan.


Adele kan het trouwens ook:

Aanstaande vrijdag verschijnt ‘÷’, het derde album van Ed Sheeran.
Lees ook: Tof: Ryan McMullan in het voorprogramma van Ed Sheeran!

, ,