Home
  • Home
  • Youth Club – Are You Wanting It All is Plaat voor je Hoofd

Youth Club – Are You Wanting It All is Plaat voor je Hoofd

27 februari 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaVrolijke indie pop uit Engeland, dat doet denken aan Two Door Cinema Club: Youth Club scoort deze week haar eerste Plaat voor je Hoofd, met nieuwe single ‘Are You Wanting It All’!

Weekendjock Jorik is al langer te spreken over deze jonge band. Youth Club stond bovendien al twee keer op onze playlist. Maar een Plaat voor je Hoofd, die hadden ze nog niet. Tot nu!

Youth Club maakt vrolijke elektronische indie pop, dat doet denken aan muziek van bands als Two Door Cinema Club, Coasts en All Tvvins. Jorik ontdekte de band eind 2015, met het nummer ‘Breathe’. Na een periode van stilte, verscheen in oktober vorig jaar de single ‘Sorry’. Ook kwam de band nog met een kerstliedje op de proppen. Beiden bemachtigden een plek op de playlist van Radio 501. Met de komst van ‘Are You Wanting It All’ lijkt het erop dat de band weer helemaal terug is! We roepen deze nieuwe single deze week uit tot onze Plaat voor je Hoofd.

Verder toegevoegd aan onze playlist:

Calvin Harris ft. Frank Ocean & Migos – Slide

Blaudzun – Press On (Monday’s Child)

Thomas Azier – Gold

Deorro ft. Lesley Roy – Tell Me Lies

Tom Grennan – Praying

, ,