Home
  • Home
  • Love Is Mystical van Cold War Kids is Plaat voor je Hoofd!

Love Is Mystical van Cold War Kids is Plaat voor je Hoofd!

19 februari 2017 Plaat Voor Je Hoofd


In Nederland scoorden ze bescheiden, met tracks als ‘Finally Begin’ en ‘Royal Blue’. In april verschijnt het zesde album, met een eerste single die begin deze maand uitkwam. Cold War Kids pakt met ‘Love Is Mystical’ de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

In Nederland is de band wat minder bekend, maar misschien ken je ze van de twee kleine hitjes ‘Finally Begin’ en ‘Royal Blue’. De band die stamt uit Los Angeles gaat alweer bijna 13 jaar mee. Op dit moment is een zesde album in de maak, waar de band al drie jaar mee bezig is. Dit album gaat ‘L.A. Devine’ heten, en moet 7 april uitkomen.

Het was een lange tijd stil rondom de band. Vorig jaar verscheen er nog wel een protestsong tegen Donald Trump (de zoveelste), maar verder een lange radiostilte. 2 februari verscheen echter de eerste single van het nieuwe album: Love Is Mystical. Een vrolijk, uptempo nummer met de nodige ‘oehoehoe’s’. We roepen ‘m voor deze week uit tot Plaat voor je Hoofd!

Verder toegevoegd aan onze playlist:

Chef’special – Try Again

Sef – Goed Genoeg

Lucas Hamming – Be Good Or Be Gone

Fake Billy & the False Prophets – Celine Dion

Thomas Oliver – If I Move To Mars

, ,