Home
  • Home
  • Nieuwe namen Lowlands 2017

Nieuwe namen Lowlands 2017

8 februari 2017 Festival


Met een wit wegdek in half Nederland is de festivalzomer wel het laatste waar jij op dit moment aan denkt. Hét moment dus, om een vers aantal Lowlands namen bekend te maken!

Onder andere Bastille, Cypress Hill, London Grammar en Michael Kiwanuka trekken in augustus richting Biddinghuizen. En ook Glass Animals staat geprogrammeerd! Vinden wij extra tof, want wij riepen deze band in september al uit tot Plaat voor je Hoofd.

Eerste Lowlands namen

In december vorig jaar maakte festivaldirecteur Eric van Eerdenburg al de allereerste namen bekend. En die liegen er ook zeker niet om! Onder andere Mumford & Sons, The xx, Editors, Iggy Pop en Elbow. Louter hoogtepunten!

Lowlands 2017 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus. Waar anders dan in Biddinghuizen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, helemaal als je bedenkt dat dit pas het begin van de line-up is!

Line-up tot nu toe:

Mumford & Sons | The xx | Editors | alt-J | Elbow | Flume | Iggy Pop | Bastille | Cypress Hill | London Grammar | Michael Kiwanuka | Moderat | Ben Klock | Cashmere Cat | Dixon | Mac DeMarco | Mura Masa | Noord Nederlands Orkest | Nothing But Thieves | Ty Segall | Tove Lo | Architects | Billy Talent | Future Islands | Glass Animals | Nina Kravi | Robert Hood (DJ-set) | Talaboman | Baloji | Denzel Curry | Palace | shame | SMIB

, , , , , , ,