Home
  • Home
  • Sunset City – Can I Go Back is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Sunset City – Can I Go Back is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

7 februari 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programma
 
Terwijl het buiten koud is, haalt Radio 501 de zomer vast een beetje naar voren op de radio met de nieuwe Plaat voor je Hoofd van deze week! Maak kennis met ‘Can I Go Back’, de kersverse debuutsingle van de Australische band Sunset City.

De muziek van Sunset City is een mix van dans, zomers gevoel en meer! Het creëren van plezier in goede tijden en een gevoel van een feestje bouwen! ‘Can I Go Back’  is een uptempo nummer met een pop gevoel, dat in harmonie is van de band. “Het nummer haalt herinneringen op over een vroegere relatie”, vertelt zanger Parker Rose.

De band begon als een driedelige band met Parker Rose (zang), Matt Scully (gitaar) en Rob Johnson (bas).  Al snel breide  het drietal uit naar een viertal, met de komst van Brady Parsons (drums). De muziek van Sunset City is vergelijkbaar met bands als Maroon 5, DNCE en Panic! at the Disco.

De band is druk bezig met de grote lancering van hun debuutalbum, wat in 2017 uitkomt. De opwinding van hun fans zal de kust doen schudden. Deze vier jongemannen creëren  golven in hun muziekscene met hun cutting edge, elektrische geluiden en upbeat pop. Met een pakkend, fris, energieke vibe, zal het niet lang meer duren voordat Sunset City de start maken van golven op de Australische muziekscene.

Een geweldige nieuwe band om in de gaten te houden!


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Imagine Dragons – Believer
Zara Larsson ft. Ty Dolla $ign – So Good
Circa Waves – Fire That Burns
The Plastic Attraction – No Foresight
Owen Denvir – Green Light

, ,