Home
  • Home
  • Pepijn Spijkerman scoort met ‘The Run Around’ de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Pepijn Spijkerman scoort met ‘The Run Around’ de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

15 januari 2017 PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaDeze week is “The Run Around” van de de Hoornse muzikant Pepijn Spijkerman de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)“Tijdens het opvouwen van de was, volgens mij was dat het moment”, vertelt Pepijn over het ontstaan van The Run Around. “Ik had de lick als eerste, en toen ben ik meteen gaan zitten met m’n gitaar. Alles volgde toen heel snel. Ik hoorde heel duidelijk wat het couplet wilde zijn. Pre-chorus kwam ook heel snel. Heel fijn, heel makkelijk, ik was een blije jongen. Tot het vuurwerk voorbij was en ik ineens dacht: Fuck, wat is het refrein?”

 

“Ondertussen weet ik beter, maar toen kon ik het niet loslaten, en het liedje de ruimte geven. Dus obsessie volgde. Tot ik wel móest loslaten. Een paar dagen later zat ik op de fiets, en hoorde ik hem ineens: ‘Listen girl, I’ve been up….down/Moving around.’ Fijn hoe dat gaat. Zacht en flexibel zijn is een veel krachtiger staat, dan druk en gespannen. Niet al teveel met muziek bezig zijn, daar word je een goede muzikant van, is wat ik eigenlijk wil zeggen!”


 
Facebook Page Pepijn Spijkerman

Verder toegevoegd aan onze playlist:

The Chainsmokers – Paris
Jett Rebel – All The Way
Paul Sinha – Nu Gaan
Noah Guthrie – Pardon Me
Rob Klerkx & the Secret – Gold

, ,