Home
  • Home
  • Something in the Water van Tom Grennan is Plaat voor je Hoofd

Something in the Water van Tom Grennan is Plaat voor je Hoofd

3 januari 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaDe eerste Plaat voor je Hoofd van 2017 is in handen van Tom Grennan. Een Britse singer-songwriter waar je nu waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt, maar waar je eind dit jaar niet meer omheen kan. Althans, dat is wat de BBC beweert! En wij sluiten ons daar eigenlijk volledig bij aan.

Pas 20 jaar, en nu al één van de meest veelbelovende artiesten van Engeland. Dat beweert de BBC tenminste. De Brit werd geselecteerd voor de longlist van de BBC Sound of 2017. Een lijst die al eerder de doorbraak van onder andere Adele, Sam Smith, Years & Years, Keane en Jessie J voorspelde. Dat belooft wat!

Tom Grennan singer-songwriter met blues- en soulinvloeden, en een stemgeluid waar je u tegen zegt. Hij scoorde, vooral in zijn thuisland, wat bekendheid met zijn bijdrage aan ‘All Goes Wrong’ van Chace & Status. Eind oktober verscheen zijn debuut ep ‘Something in the Water’. Momenteel werkt hij aan een debuutalbum, en gaat hij touren in februari.

Hou deze jongen in de gaten! Je hoort Tom Grennan en zijn track ‘Something in the Water’ deze week elk uur voorbijkomen in de non-stop uren, en 1x per programma in de gepresenteerde uren.

Ook toegevoegd aan onze playlist:

Ali B ft. Glen Faria – Waarheid Op Straat
Jorja Smith – Where Did I Go?
Diggy Dex ft. Linde Schöne – Gent
Teske – Opnieuw
Eefje de Visser – Naartoe (Falco Benz remix)

, ,