Home
  • Home
  • Kaarten voor The Tibbs in Manifesto!

Kaarten voor The Tibbs in Manifesto!

8 december 2016 Concert tips Winnen


Aanstaande zaterdag staat de West-Friese soulformatie The Tibbs in een bijna uitverkocht Manifesto. En last minute hebben wij twee kaartjes kunnen regelen, die zomaar eens van jou kunnen zijn.

The Tibbs gaan lekker! Maar na shows in steden als Frankfurt en Milaan is een thuiswedstrijd ook wel eens lekker. En aanstaande zaterdag vindt die plaats! 10 december, Manifesto Hoorn. Bijna uitverkocht, maar last minute hebben wij nog twee kaarten voor je in de aanbieding. Gratis en voor niets! Wat moet je daar voor doen? Beantwoord de onderstaande prijsvraag, meer niet. Winnaars krijgen uiterlijk vrijdagavond bericht. En hou ook vooral de radio aan, want vrijdag én zaterdag geven we ook nog kaarten weg op de radio.

[yop_poll id=”10″]

Tot en met zaterdag kans op de aller laatste kaarten voor The Tibbs in Manifesto Hoorn! Beantwoord de prijsvraag, of luister Radio 501.


, , , , ,