Home
  • Home
  • Ofenbach promoveert door naar Plaat voor je Hoofd!

Ofenbach promoveert door naar Plaat voor je Hoofd!

27 november 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaAfgelopen weekend was de track al ‘Super Vet Gave Top Plaat’ in Gewoon Jorik, maar Ofenbach promoveert vrolijk verder! We roepen de nieuwe single ‘Be Mine’ namelijk ook uit tot nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd.

Het is onbekend, super vers en ongelofelijk gaaf: het Franse dj/producers duo Ofenbach. De twee jeugdvrienden Dorian Lo en César de Rummel ontmoetten elkaar op de universiteit. De twee maakten al remixen van onder meer Bob Sinclar en James Bay, maar proberen het langzaamaan ook met eigen muziek. Met een combinatie van deep house en rock, komen ze met een bijzonder en uniek geluid. Verder is er eigenlijk bijzonder weinig bekend over de twee jongens. Terwijl Ofenbach net een beetje bezig is met het veroveren van thuisland Frankrijk, draaien wij kersverse single ‘Be Mine’ al op Radio 501. Sterker nog: we roepen ‘m uit tot Plaat voor je Hoofd!
Check ‘Be Mine’, de Plaat voor je Hoofd van Ofenbach hier:De Radio 501 Plaat voor je Hoofd hoor je in de non-stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren één keer per programma.
Ook toegevoegd aan onze playlist:

Jett Rebel – Tracks Of Your Tears
Two Door Cinema Club – Ordinary
Howlite – Storm Chaser
Eckhardt And The House ft. Bella Hay & Heidi Happy – Mountains To The Snow
InClose – Candy


, ,