Home
  • Home
  • Video: Marvin Dee wordt ambulancechauffeur

Video: Marvin Dee wordt ambulancechauffeur

25 november 2016 Video’s


De Rotterdamse Marvin Dee stond vorige week met zijn band in poptempel Paradiso Amsterdam. Wij spraken voorafgaand aan de show nog even met de beste man.

De Rotterdamse Marvin Dee stond vorige week met zijn band in poptempel Paradiso Amsterdam. Wij spraken voorafgaand aan de show nog even met de beste man. Over zijn live-album, nieuwe muziek, de rol van zijn band en een eventuele carrière-switch naar ambulancechauffeur. Check het filmpje hier:

Radio 501 is hét platform voor onbekend en opkomend talent en nieuwe muziek. Natuurlijk op de radio, maar ook op internet. Met video-interviews en reportages van concerten en evenementen zijn we ook op YouTube bezig met het promoten van nieuw talent. Abonneer, en blijf op de hoogte van alles wat wij doen!


, , , ,