Home
  • Home
  • Video: Radio Eliza speelt de Popronde plat

Video: Radio Eliza speelt de Popronde plat

16 november 2016 Video’s


Dinsdag was Radio Eliza de aftershow van Twenty One Pilots. Ook zijn ze de eerste band die Popronde-shows doen. Jorik sprak met de band over al dit succes.

Dinsdag stond Radio Eliza in de Heineken Music Hall, als aftershow van Twenty One Pilots. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze de aller eerste band ooit die in alle Popronde-steden spelen. 40 (!) stuks. Jorik sprak met de band over al dit succes. In het donker, dat dan weer wel.

Radio 501 is hét platform voor onbekend en opkomend talent en nieuwe muziek. Natuurlijk op de radio, maar ook op internet. Met video-interviews en reportages van concerten en evenementen zijn we ook op YouTube bezig met het promoten van nieuw talent. Abonneer, en blijf op de hoogte van alles wat wij doen!

 


, , , ,