Home
  • Home
  • Engel & Just pakken de Plaat voor je Hoofd met ‘Stille Genieter’

Engel & Just pakken de Plaat voor je Hoofd met ‘Stille Genieter’

24 oktober 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaVrijdag verscheen ‘Stille Genieter’, de nieuwe single van hiphop-duo Engel & Just. De kersverse track schopt het meteen tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

Een nieuw Engel & Just album is aanstaande. De eerste single heet ‘Stille Genieter’, en ging afgelopen vrijdag in première. ‘Stille Genieter’ gaat over alles wat soms iets te snel aan je voorbij gaat. Dat het soms ook wel fijn is om dat allemaal van een afstandje te bekijken.

In mei 2017 moet het complete album uitkomen. Aan dit album hebben wederom trompettist Wouter Hakhoff en zanger/gitarist Jawek Kamstra een bijdrage geleverd. Maar het West-Friese hiphop duo heeft voor dit album nog iemand weten te strikken, en niet de minste naam! Niemand minder dan Paul de Munnik zal te horen zijn op een aantal nummers op het album. De volgende single, die verschijnt in december, is zelfs al een van de tracks waar de Nederlandse zanger aan mee heeft gewerkt. Dat verklapte Steven Engel, de helft van Engel & Just, stiekem vast in een telefonisch interview in Gewoon Jorik.
Ik ben al heel lang fan van Acda & de Munnik, en al jaren roep ik dat ik ooit iets met ze zou willen maken. En ik denk dat wij nu wel op een bepaald niveau zijn, dat ik Paul kan vragen of hij ervoor in is. En gelukkig reageerde hij heel positief!

Dat belooft veel goeds dus! We roepen nieuwe single ‘Stille Genieter’ deze week vast uit tot nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd.

Check hier het complete interview met Steven Engel


, ,