Home
  • Home
  • De nieuwe clip van The Weeknd is gewoon een korte film

De nieuwe clip van The Weeknd is gewoon een korte film

17 oktober 2016 Muzieknieuws Video’s


The Weeknd gaat in Nederland erg lekker met die nieuwe hit samen met Daft Punk, maar single nummer twee staat ook al klaar. ‘False Alarm’ is wederom een bijzonder goed gelukte track, maar vooral de bijbehorende videoclip wilde we je echt niet onthouden! Bankoverval, actie, achtervolging, schoten. Gewoon een korte film!

Een bankoverval vol met actie, schoten, een ontvoering, achtervolging en niet bepaald een happy end. En alles door de ogen van The Weeknd zelf, die een van de bankovervallers speelt. De video doet een beetje denken aan een videogame, maar is tegelijkertijd gewoon een korte film. Oscar waardig!

De clip opent met de mededeling dat de video gewelddadig materiaal bevat. In de zes minuten die volgen zit je op het puntje van je stoel te kijken. Niet verkeerd dus, voor een muziekvideo. Check ‘m, de clip van ‘False Alarm’!

, ,