Home
  • Home
  • Stuiterende gitaren van Fripps & Fripps: Get Your End Wet is Plaat voor je Hoofd

Stuiterende gitaren van Fripps & Fripps: Get Your End Wet is Plaat voor je Hoofd

17 oktober 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaStuiterende gitaren, op het strand van Sydney: Fripps & Fripps scoort met hun nieuwe single ‘Get Your End Wet’ een Radio 501 Plaat voor je Hoofd.

De indierock van Fripps & Fripps is sinds 2015 te horen in de clubs en kroegen van Sydney. Na ook festivals en voorprogramma’s van grote bands op hun conto te hebben geschreven sloten ze zich op in een garage om hun debuut single op te nemen. Get Your End Wet is een zonovergoten zomerse track geworden vol springerige gitaren en gierende vocals. Hier worden wij lekker vrolijk van en kijken dan ook reikhalzend uit naar hun debuut EP later dit jaar.

Fripps & Fripps kregen vorige week al een plek op onze playlist, maar deze week gaan we ze nog vaker draaien! Want nieuwe single ‘Get Your End Wet’ is de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd.


Je hoort de Radio 501 Plaat voor je Hoofd elk uur in de non-stop uren, en één keer per programma tijdens gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Youth Club – Sorry

Keljet ft. Pretty Sister – Love At First Sight

Chace ft. Moksi – For A Day

Far East Movement ft. Marshmello – Freal Luv

VANT – PEACE & LOVE

, ,