Home
  • Home
  • Falco Benz – Like Today is Plaat voor je Hoofd

Falco Benz – Like Today is Plaat voor je Hoofd

9 oktober 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaEelco Topper is bekend als toetsenist van onder andere Benny Sings, Giovanca en Kytemans Hiphop orkest. Onder de naam Falco Benz produceert hij synth house muziek. Wellicht ken je zijn track ‘Hat Tricks’. Zijn nieuwe single ‘Like Today’ is de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!b0946b68158bc839e1aa3760e4236c16e02df8cf

“Analoge-cocktailparty-house”. Dat is hoe Eelco Topper, de echte naam van producer Falco Benz, zijn muziek omschrijft. We moesten er even op wachten, maar afgelopen vrijdag was er nieuw werk van de beste man. Je kent de producer waarschijnlijk wel van het instrumentale nummer ‘Hat Tricks’. Zijn nieuwe single heet ‘Like Today’, deze vinden we zo leuk dat we hem deze week extra vaak gaan draaien als nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!


Je hoort de Radio 501 Plaat voor je Hoofd elk uur in de non-stop uren, en één keer per programma tijdens gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Bruno Mars – 24K Magic

Mø – Drum

Bazart – Nacht

Dazzled Sticks – Iedereen Is Gek

Fripps & Fripps – Get Your End Wet

, ,