Home
  • Home
  • Jon Tarifa – Don’t Go is Plaat voor je Hoofd!

Jon Tarifa – Don’t Go is Plaat voor je Hoofd!

2 oktober 2016 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaJon Tarifa: geboren in Albanië, maar nu woonachtig in Den Haag. We kwamen hem voor het eerst tegen op de Hoornse Stadsfeesten en  ‘Your Time will Come’  van de de muzikale duizendpoot werd direct de  Radio 501 PlaatVoorJeHoofd. Nu is er een nieuwe single uit, waarmee Jon Tarifa  het opnieuw voor elkaar heeft: Don’t Go is Plaat voor je Hoofd!

Geboren in Albanië, getogen in Amerika en volwassen geworden in Nederland. Vroeger wilde hij profvoetballer worden. Na een blessure viel dat niet meer te realiseren en was het tijd voor plan B: muziek! Eerst in verschillende bandjes, maar sinds 2011 solo. Zijn solocarrière kreeg al snel een begeleidende band, die nu misschien wel de meest multiculturele band van het land is. Met bandleden uit Duitsland, Suriname, Polen, Letland, Nederland, Litouwen en dus Albanië. Ook de muziek zelf is erg divers. Met invloeden uit pop, jazz, soul, urban, hiphop en zelfs een beetje house.
Lees ook: Jon Tarifa gaat als een trein!

Er is september een nieuwe CD van Jon Tarifa verschenen en ook nog eventjes een nieuwe single. ‘Don’t Go’ is een vrolijk nazomer deuntje.
Deze single werd op 25 september de Super Vet Gave Top Plaat in het Radio501 programma Gewoon Jorik en dan nu de hele week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd.

, ,