Home
  • Home
  • ‘Like A Lady’ van Lisa & The Lumberjacks is Plaat voor je Hoofd!

‘Like A Lady’ van Lisa & The Lumberjacks is Plaat voor je Hoofd!

25 september 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaEen jaar geleden riepen we de debuutsingle ‘Mr. Jones’ van Lisa & The Lumberjacks al uit tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd. Nu, een jaar later, is er ook een EP! Afgelopen donderdag was de release in Patronaat Haarlem. Track 1 op de EP heet ‘Like A Lady’, en die vinden we zo leuk dat we hem deze week elk uur gaan draaien.1adaacf462409768b873dbfdf967e91bf31fe039

Anderhalf jaar geleden zette zangeres Lisa Rietveld een aantal muzikanten bij elkaar, en Lisa & The Lumberjacks was geboren. In oktober 2015 verscheen de debuutsingle ‘Mr. Jones’, die we toen al uitriepen tot Plaat voor je Hoofd. Daarna ging het hard. Afgelopen jaar was een achtbaan, met airplay op verschillende landelijke radiostations, een aantal grote festivals en een tweede single. Op de Hoornse Stadsfeesten 2016 liet Lisa al weten dat er binnen niet al te lange tijd nieuw werk aan zat te komen. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover. De debuut EP ‘Vivid’. Wij waren aanwezig bij de release in Patronaat Haarlem, en schreven een sfeerverslagje.

Jorik sprak Lisa voorafgaand aan de show ook nog eventjes. Over toekomstplannen, de kleur geel en de rol van ‘The Lumberjacks’ in Lisa’s band. Check het hier:


Wat we de komende tijd van de band kunnen verwachten? Een album nog eventjes niet. Wel een single, en een tweede EP.
“Een album vind ik nog wel een groot woord. Als alles helemaal perfect klopt, dan is dat moment daar. Of dat nu al is, dat weet ik niet.” – Lisa Rietveld

Hou ze in de gaten, want wij zijn ervan overtuigd dat we echt nog heel veel gaan horen van de Haarlemse band. We draaien ‘Like A Lady’ deze week elk uur in de Radio 501 non-stop, en 1x per programma in de gepresenteerde uren.
Beluister de complete EP hier:


Verder toegevoegd aan onze playlist:

The Weeknd ft. Daft Punk – Starboy

Tash Sultana – Jungle

Jon Tarifa – Don’t Go

Rival Kings – 25

WOOT – All Night Long

, ,