Home
  • Home
  • Warren Attwell – It’s not Love is Radio501 Plaat voor je Hoofd!

Warren Attwell – It’s not Love is Radio501 Plaat voor je Hoofd!

18 september 2016 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaDe Nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd wordt deze week geleverd door de Noord-Ierse artiest Warren Attwell. Wij hebben unaniem gekozen voor zijn nummer It’s Not Love 


its-not-love-single-cover-2De stem van Warren Attwell doet denken aan een jonge Don Henley of Bryan Adams met een schrijfstijl die sterk is beïnvloed door artiesten als John Mayer en One Republic,
Warren Attwell is een folk-pop singer-songwriter. Zijn laatste ‘bubble pop single’ ‘It’s Not Love’ is geweldig ontvangen en heeft veel airplay in zijn geboorteland Noord-Ierland gekregen en hierop volgde een tourschema gepland in heel Europa , Noord-Amerika en Azië. 


Homepage Warren AttwellGOLD RUSH PROMOTIONS
RELEASED: 06/06/2016
CONTACT JAMES: +44 7873 677013
EMAIL: INFO@GOLDRUSHPROMO.COM

Warren Attwell kicks off 2016 with his brand new bubble pop single “It’s Not Love”. Produced by Darren Schneider (Britney Spears, Backstreet Boys, Christina Perri, Snow Patrol) “It’s Not Love” offers the first taster of Warren’s new EP “Holding On For Something” due for release on Dog Bowl Records in July 2016. Having recently performed a sell-out gig at the Bluebird Café in Nashville and completing an 18-date US tour things are only looking up for the Irish songwriter with further tour dates planned all over Europe and the United States for the year to come.

 

www.warrenattwell.com
www.facebook.com/warrenattwellmusic
www.twitter.com/wattwellmusic
www.youtube.com/wattwellmusic
www.instagram.com/warrenattwellmusic

 

,