Home
  • Home
  • FIFA 17 is goed vertegenwoordigd op Radio 501!

FIFA 17 is goed vertegenwoordigd op Radio 501!

12 september 2016 Muzieknieuws


Eind deze maand komt het 24e deel van de reeks voetbalgames FIFA uit. De soundtrack van FIFA 17 verscheen echter vorige week al. En die liegt er niet om!

De soundtrack van de populaire voetbalgame FIFA is elk jaar weer een dingetje. Deze lijst met liedjes is niet zomaar een rijtje leuke deuntjes. FIFA was een springplank voor vele grote namen als Imagine Dragons, Years & Years, Kwabs en Tiggs Da Author. En zelfs onze landgenoten van De Staat kregen wereldwijde airplay in 2014, dankzij het spelletje.

Niet niks dus, als je liedje gebruikt wordt in de populairste voetbalgame van de wereld. En ook dit jaar is de lijst weer de moeite waard!
Met grote namen als Beck, Aloe Blacc en Kygo. Maar ook nieuwe ontdekkingen: Bob Moses, LOYAL, KAMAU en Skott.

Namen die afgelopen jaar van zich lieten horen vinden we ook terug. Jack Garratt bijvoorbeeld, BBC Sound of 2016.
Maar ook op Radio 501 zijn veel tracks uit het rijtje goed vertegenwoordigd! Zo krijgt ‘Send Them Off!’, de nieuwe Bastille, al een tijdje airplay. Evenals Two Door Cinema Club.
Barns Courtney (niet te verwarren met Courtney Barnett) was vorig jaar al Super Vet Gave Top Plaat in Gewoon Jorik. En ‘Shelter’, de nieuwe van Porter Robinson en Madeon, staat sinds deze week op onze playlist. Tot slot ‘Youth’ van Glass Animals, die is deze week zelfs Radio 501 Plaat voor je Hoofd!


Meer dan 50 bekende en onbekende tracks, uit meer dan 15 verschillende landen zullen je muzikaal begeleiden als je Oranje virtueel wél naar de EK-finale loodst. FIFA 17 is vanaf 29 september wereldwijd beschikbaar.

Beluister de complete soundtrack hier op Spotify:

, , , , , , , , , , , , , , ,