Home
  • Home
  • Jong talent uit China: DJ Chace heeft de Plaat voor je Hoofd!

Jong talent uit China: DJ Chace heeft de Plaat voor je Hoofd!

15 augustus 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio 501 Plaat voor je Hoofd hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaJong talent uit China! De 17-jarige Zhu Yihan is onder artiestennaam Chace naar Nederland gehaald, om over een tijdje terug te keren met nieuwe muziek, ervaringen en nieuwe skills. Op zijn debuut EP staat onder meer een track met Yellow Claw, maar wij kiezen ‘Remember My Name’ uit als nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Dance leeft over heel de wereld, maar China loopt echter flink achter. Gelukkig is daar de 23-jarige Nederlander Robin Leembruggen. Festivalorganisator Art of Dance stuurde Robin naar China, om jong dj-talent te sartworks-000165548598-6udpeo-t500x500potten. In Shanghai ontmoette hij de 17-jarige Zhu Yihan. Robin haalde hem naar Nederland. Hier gaat hij onder de artiestennaam Chace muziek produceren, optreden en veel ervaringen opdoen. Om zo met een repertoire aan verse tracks, en tips van de grote meesters uit de dance-scene terug te keren naar China.

Chace is een van de drie dj’s die Robin begeleidt.
” En zeg nu zelf, als je als bedrijf een dj hebt die een hit scoort in een land met 1,3 miljard mensen is dat commercieel heel interessant.” – Robin (bron: NOS op 3)

Chace maakt catchy, vrolijke muziek. Geen doorsnee dancemuziek. Uiteraard komt de muziek van hem zelf, maar ook de vocalen en teksten zingt en schrijft hij zelf. Chace is nu twee maanden in Nederland. In die tijd deed hij een tour die onder andere Tomorrowland passeerde. Ook bracht hij zijn debuut EP ‘Destination’ uit onder het label van Yellow Claw.
“Tomorrowland was echt een waanzinnig avontuur. Grote namen als Martin Garrix, GTA, ze kwamen allemaal naar me toe om te zeggen dat ze mijn muziek tof vonden. Gekkenhuis.”  – Chace (bron: NOS op 3)

Wij zijn ervan overtuigd dat we nog heel veel gaan horen van deze nieuwe ontdekking! Remember his name! Je hoort ‘Remember My Name’ de hele week extra vaak voorbijkomen op Radio 501, als nieuwe Plaat voor je Hoofd.
NOS op 3 sprak met Chace, en zijn begeleider Robin:

Beluister de debuut EP van Chace hier:

, ,