Home
  • Home
  • Vorsen – Take Your Mark is Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

Vorsen – Take Your Mark is Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

31 juli 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio 501 Plaat voor je Hoofd hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaEen vierkoppig bluesrock bandje uit Australië, vergelijkbaar met Matt Corby of Of Monsters and Men. Dat is de band Vorsen. Vrijdag verscheen hun nieuwe single ‘Take Your Mark’, en schopt het meteen tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd!23cVRlwuclkCmT1GZgD9.400

Van elegante smooth akoestische tunes naar krachtig blues doordrenkte refreinen, het is geen verrassing dat Vorsen je even doet stil staan bij het horen van hun uiteenlopende onderscheidende geluid. Het Perth viertal combineert warm rokerige zang met intieme melodieën. Het resultaat kun je vergelijken met acts als Matt Corby, Of Monsters and Men en John Butler.
De titelloze debuut EP werd goed opgepikt in thuisland Australië. Single ‘Hurricane’ stond voor meerdere weken in de top 5 van Australisch radiostation Triple J.

Nieuwe single ‘Take Your Mark’ is geproduceerd door Andy Lawson en William Bowden. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor werk van onder meer Gotye. ‘Take Your Mark’ is een levendige mix van akoestische gitaren, stevige drumpartijen, dromerige vocale en zelfs een hoornsectie.

De single kwam afgelopen vrijdag uit, en twee dagen later mocht Jorik al bekendmaken dat de band de Plaat voor je Hoofd te pakken heeft. Je hoort ‘Take Your Mark’ komende week elk uur op Radio 501.

, ,