Home
  • Home
  • Radio 501 op de Hoornse Stadsfeesten 2016

Radio 501 op de Hoornse Stadsfeesten 2016

17 juni 2016 Hoornse Stadsfeesten


Ook dit jaar is Radio 501 aanwezig bij de Hoornse Stadsfeesten. Dit jaar niet met een eigen podium, maar wel op de radio en internet!

Het hele weekend lang zullen DJ’s van Radio 501 door de stad wandelen om het beste van de Stadsfeesten voor te schotelen aan de thuisblijvers. Op zaterdag 18 juni tussen 18:00 en 20:00, en op zondag 19 juni tussen 16:00 en 20:00 zendt Radio 501 interviews met bands en artiesten, de organisatie en bezoekers uit. Zo krijgen ook de thuisblijvers genoeg mee van het festival, en kunnen bezoekers die er wél bij waren nog even nagenieten.
Online

Behalve op de radio houdt Radio 501 je dit jaar ook op de hoogte op het internet! Misschien nog wel meer dan op de radio. Via de website en alle sociale media blijf je overal van op de hoogte. Op de website vind je het hele weekend lang interviews met bands en artiesten, bezoekers en organisatie. Daarnaast vind je hier sfeerimpressies, in zowel audio als videovorm. Op Facebook kun je rekenen op de nodige livestreams, een functie die het platform sinds een tijdje aanbiedt. Stukjes van optredens, interviews en sfeerimpressies zullen via Facebook live gestreamd worden. Je vindt Radio 501 op Facebook: facebook.com/Radio501, Twitter: @radio501, Instagram: @radio501 en Snapchat: wederom radio501.
Snapchat

Nieuw dit jaar is Snapchat. Dit platform is razend populair, en blijft maar groeien. Daarom moesten we hier toch een keer aan geloven. Je kunt het hele Stadsfeesten-weekend lang rekenen op Snaps vol met livemuziek, updates, mini-interviews, bands en artiesten en exclusieve backstagebeelden. Voeg ons toe via radio501, en je mist helemaal niets meer!

WhatsApp-Image-20160616

Fotocredits: Koomen Fotografie (Elio Pace op Stadsfeesten 2012)

, , , ,