Home
  • Home
  • Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

3 juni 2016 Radio501 Nieuws


We gaan verhuizen! Dit weekend krijgt Radio 501 een nieuwe studio, wat helaas betekent dat je het een weekendje zonder live programmering moet doen. Met uitzondering van onze internationale zaterdagavond, is er dit weekend alleen non-stop muziek te horen.

Vanaf volgende week maken we onze programma’s op een nieuw plekje. Voor jou betekent dit natuurlijk niet zo heel veel, ook in een nieuwe studio zullen we je 24 uur per dag de beste muziek voorschotelen. Helaas betekent dit alles wel dat je een weekendje zonder gepresenteerde programma’s moet doen. De internationale zaterdagavond gaat wel gewoon door. Met vanaf 20:00 Urban en R&B in Urban Meltdown, en twee uur later soul en jazz in Grooveline. De rest van het weekend kun je gelukkig wel gewoon genieten van de Radio 501 Non-Stop.

De nieuwe zaterdagavondshow van Jorik laat dus ook nog een weekje op zich wachten. Vanaf volgende week zaterdag, 11 juni, is Jorik officieel terug op zaterdagavond!

Een weekendje zonder Patricks Platenkast, Gewoon Jorik, de Radio 501 Carrousel en Blues On Sunday dus. Beetje jammer, maar gelukkig is er Spotify! Met weer een vers pakketje nieuwe muziek, speciaal voor jou.

,