Home
  • Home
  • Radio 501 op Spotify

Radio 501 op Spotify

18 mei 2016 Blog Radio501 Nieuws


Natuurlijk houden we je op de radio op de hoogte van de beste, en nieuwste muziek. Maar ook wij moeten een beetje met onze tijd meegaan, daarom zijn we ook super actief op Spotify! Omdat dit niet bij iedereen bekend is hier een mooi overzichtje van wat we allemaal te bieden hebben.

Nieuwe muziek
Elke vrijdag houden we je op onze website op de hoogte van de nieuwste muziek, maar wist je dat we dat ook op Spotify doen? Volg deze playlist, en je mist nooit meer iets!


Zomer
Een paar keer per jaar stellen we een lijst samen, binnen een bepaald thema. Op dit moment is dat zomer! Een lange lijst met alleen maar zomerse muziek, die de hele lente en zomer wordt aangevuld.


Plaat voor je Hoofd
Elke maandag maakt Jorik de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd bekend, maar sinds kort is hier ook een miniarchief van op Spotify. Nog niet heel groot, maar het is een begin! Je vindt hem hier:


Gewoon Jorik Super Vet Gave Top Plaat
Elke zondag kiest Jorik een ‘Super Vet Gave Top Plaat’ uit. Een soort megahit, die een week lang extra vaak gedraaid wordt in Gewoon Jorik. Al deze ‘Super Vet Gave Top Platen’ vind je samen in één lange lijst:


Gewoon Jorik Album v/d Maand
Naast die ‘Super Vet Gave Top Plaat’ kiest Jorik elke maand ook een ‘Album van de Maand’ uit. De titel zegt genoeg: een album dat de hele maand lang in het zonnetje wordt gezet. Ook al die albums zijn gebundeld op Spotify. Zondag 1 mei werd hier het nieuwe Sunset Sons album aan toegevoegd.

Volg Radio 501 ook op Spotify, en mis niets!

,