Home
  • Home
  • Danny L Harle – Broken Flowers is Plaat voor je Hoofd!

Danny L Harle – Broken Flowers is Plaat voor je Hoofd!

16 mei 2016 Plaat Voor Je Hoofd


De Plaat voor je Hoofd hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur, en in de gepresenteerde uren 1x per programmaJe kent ze vast nog wel: die herkenbare geluidjes uit classic games als Super Mario en Zelda. Platenlabel PC Music laat zich hierdoor inspireren! Een recente release van dit label is Danny L Harle. In 2015 verscheen zijn debuut EP ‘Broken Flowers’. De titeltrack schopte het in Gewoon Jorik tot Super Vet Gave Top Plaat, en staat al een paar maanden op de playlist bij Radio 501. Deze week is het de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Het klinkt misschien niet heel verleidelijk: muziek geïnspireerd bij ‘pling ploing’ deuntjes. Toch is platenlabel PC Music een briljante uitvinding! Daniel Eisner Harle, de echte naam van Britse producer Danny L Harle, is hier het levende bewijs van. In 2015 bracht hij zijn debuut EP ‘Broken Flowers’ uit. De titeltrack staat al een aardige tijd op de playlist van jouw favoriete radiostation, en Jorik riep de track zelfs uit tot Super Vet Gave Top Plaat. Je gaat de beste man komende week heel vaak horen, want we bombarderen ‘Broken Flowers’ tot nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

, ,