Home
  • Home
  • PVJH: Nexo Shape – Coming Home

PVJH: Nexo Shape – Coming Home

9 mei 2016 Plaat Voor Je Hoofd PVJH


De PlaatVoorJeHoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programma.



Op 13 mei komt de 2 single van het Nexo Shape album “Moscow” uit. De titel is “Coming Home”. En deze hele week is dit de Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

Nexo Shape MoscowNexo Shape is geïnspireerd door de sound van de jaren tachtig in combinatie met hedendaagse bands als Editors en Interpol.

De mannen nemen veel ruimte om te experimenteren binnen de kaders van Indie Rock en Wave. De basis voor de eerste albums was Gitaar maar op de 4e plaat Moscow heeft de Synthesizer een leidende rol.

De band is opgericht in de zomer van 2012. In het begin van 2013 werd het debuutalbum gereleased en volgde er al snel optredens in binnen/buitenland en diverse radiostations zoals 3FM.
Bezetting:

Nexo Shape op trap - 600pxAdrian Kraft, Vocals, Synths & Guitars
Boogie: Bas & backing Vocals
Niels: Drums
Discografie:

Commitment (Album), February 2013
Trees (Single), October 2014
Electric Sky (Album), January 2015
Beautiful (Single), March 2015
Brick By Brick (Album), May 2015
Brick By Brick (Single), June 2015
Incredible (Single), July 2015
Twisted Reality (Single), March 2016
Moscow (Album), March 2016
Meer informatie over Nexo Shape is te vinden op de volgende websites:
Facebook Page Nexo Shape
Nexo Shape official Homepage

, ,