Home
  • Home
  • PVJH: Till The End van Brooke Duff

PVJH: Till The End van Brooke Duff

2 mei 2016 Plaat Voor Je Hoofd PVJH


De PlaatVoorJeHoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programma.
Brooke Duff is op het eerste gezicht een ‘petit blonde’ totdat ze gaat zingen. Want dan produceert het kleine lijf een stemgeluid dat moeiteloos en glashelder elke noot haalt met een volume dat de ruiten doet rinkelen.

Geboren: 27 november 1991 (24 jaar), Christchurch, Nieuw-Zeeland

Oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland kreeg Brooke Duff op jonge leeftijd al hoofdrollen in de Australische theaterproducties van Patsi en Peter Pan. Daarna werkte ze samen met artiesten als Illegal Bandits en K.One. De single Bring That Beat Back van K.One, waarop Brooke Duff ook te horen is, bereikte de #1 positie in de New Zealand iTunes Hip Hop Charts.

Brooke Duff - Kaleidoscope-600pxTwee weken geleden verscheen haar Nederlandse debuutsingle Till The End, dat in Nieuw Zeeland haar grote doorbraak betekende. Deze perfecte uptempo popsong is een typisch voorbeeld van haar songs op Kaleidoscope: goed in het gehoor liggende popliedjes van uitstekende kwaliteit gezongen met een techniek die niets te wensen overlaat. Kaleidoscope is echt zo’n album waar je lekker vrolijk van wordt en dat de zon laat schijnen.
Till The End van Brooke Duff is deze week de nieuwe Radio501 Plaat Voor Je Hoofd (PVJH) 


Brooke Duff Official Facebook Page

,