On Air
Non-Stop 11 Radio501 Muziek
Home

Gewoon Jorik

Host: Jorik Simonides

Zaterdag + zondag - 18.00-20.00u


Elke zaterdag- en zondagavond presenteert Jorik Simonides tussen 18:00 en 20:00 het programma ‘Gewoon Jorik’ op Radio 501. Met nieuwe muziek, concert- en muzieknieuws en vaste items als De Super Vet Gave Top Plaat, het Album v/d Maand, Gewoon Social, Joriks favorietje, de weekendklapper en Gewoon Jorik testservice maakt hij jouw avond tot een feestje! Gewoon Jorik, de weekendshow van Radio 501, elke zaterdag en zondag tussen 18:00 – 20:00 op Radio 501!

Jorik is jouw weekendkracht op Radio 501. Jorik? Wie? Jorik. Gewoon Jorik. Jorik is muziek, concerten en altijd heel veel aandacht voor de luisteraar. Niets meer, niets minder. Gewoon Jorik.
Wat ben je aan het doen? Nog plannen voor vanavond? Laat het weten! Vindt ‘ie leuk namelijk. Jouw inbreng in de show, vormt samen met de nieuwste muziek de rode draad in Gewoon Jorik. Muziek vormt sowieso altijd de basis. Muziek- en concertnieuws, requestjes van jou als luisteraar, en altijd maar die vraag “of je de nieuwe van … al gehoord hebt”. Deze grote lijnen worden aangevuld met vaste items als De Super Vet Gave Top Plaat, een track die een week lang extra vaak wordt gedraaid in Gewoon Jorik. Verder het Album v/d Maand: titel zegt genoeg, een album wat een maandje in het zonnetje wordt gezet. In Gewoon Social is Jorik simpelweg nieuwsgierig naar jou, alleen naar jou. Wat zijn je weekendplannen? Nog wat te vertellen? Heb je nog een requestje? Share it! Gewoon Social is een soort social media platform, maar dan op de radio! Joriks favorietje spreekt ook voor zich: de favoriete plaat van Jorik, op dit moment. In de weekendklapper zitten elke zaterdag drie tracks waar je op kunt stemmen, de winnaar wordt de openingstrack van de zaterdagavond! Tot slot de Gewoon Jorik testservice. In deze testservice test Jorik een app, product, gadget, of wat dan ook. Met alle gevolgen van dien.
Dit is dus zo ongeveer wat je van Jorik kunt verwachten! Of hij deze prachtige omschrijving een beetje waarmaakt, check je elke zaterdag- en zondagavond tussen 18:00 en 20:00.
Weekendklapper

Hoe je jouw zaterdagavond ook invult, hij begint bij Jorik! Elke week kun je stemmen op de weekendklapper: drie platen, als opening van jouw zaterdagavond.
Stem hier op de weekendklapper van deze week:
This poll is closed! Poll activity:
Start date 27-08-2016 20:15:00
End date 05-11-2016 19:40:00
Poll Results:
Wat is jouw favoriete weekendklapper? Stem hier!

Gewoon Jorik vind je online! Via onder andere:

radio501.nl/GewoonJorik
facebook.com/GewoonJorik
twitter.com/GewoonJorik
instagram.com/gewoonjorik501
mixcloud.com/JorikSimonides

Kerst Banners 728 x 90

In: / / /