On Air
Non-Stop 03 Radio501 Muziek
Home
  • Home
  • Radio Eliza is met ‘I [DON’T] CARE’ de nieuwe Plaat voor je Hoofd

Radio Eliza is met ‘I [DON’T] CARE’ de nieuwe Plaat voor je Hoofd

25 april 2016 PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Plaat voor je Hoofd hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur, en in de gepresenteerde uren 1x per programmaCatchy, vrolijk, en elektronisch. Dat is Radio Eliza. Jorik riep de debuutsingle ‘Kids’ een paar weken terug al uit tot Super Vet Gave Top Plaat, maar het is tijd voor promotie! Het nog nieuwere ‘I [DON’T] CARE’, is de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

Dat de Herman Brood Academie één groot broeinest van goede muziek is, hebben namen als Mr. Polska, Martin Garrix, Rondé, Project Bongo en The Brahms al mogen bewijzen. Radio Eliza is het volgende talentvolle jonge bandje van de school. Je kunt hun vrolijke elektronische indie-popmuziek vergelijken met bands als MGMT, The 1975 en The Wombats. Vorig jaar wonnen ze de Amsterdamse Popprijs, “Ze hebben de sound, de songs en de toekomst”, is wat de jury vond.
Eind maart verscheen eindelijk de debuutsingle ‘Kids’. Jorik riep de single vrijwel meteen uit tot Super Vet Gave Top Plaat. Daarnaast staat hij al een tijdje op de playlist van Radio 501.radioeliza
Met een releaseparty in Bitterzoet is er sinds vorige week donderdag ook een debuut EP. ‘Intergalactic Flurny Furby’. En niet alleen de titel is leuk! De EP bevat vijf tracks. Stuk voor stuk fijne indieliedjes, die perfect passen bij de zomer die er aankomt. Track 2, ‘I [DON’T] CARE’, roepen we deze week uit tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

Beluister ‘I [DON’T] CARE’, en de rest van de EP hier:

Let op: voortaan zal Jorik de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd bekendmaken, op maandagavond! Niet meer op vrijdag dus.
Dus luister elke maandagavond rond 19:20 naar Gewoon Jorik, en je weet als eerste welke plaat de komende week extra vaak gedraaid wordt!

, ,